Strandly 21 - Plejerup - 4571 Grevinge - Tlf ++45 40853169 - mail@kajakoasen.dk - Cvr: 33551908

GUIDEDE TURE I HAVKAJAK

KajakOasen tilbyder en lang række forskellige ture i løbet af sæsonen.

Fjordsafari "Den gode historie" - 3 timer kr. 425/350


De erfarne instruktører vil instruere dig i de i de vigtigste tag for at styre kajakken. Der er også tid til en leg eller to. Vi ror ind på stranden. Hvor Kajakoasen giver kaffe og kage.
Instruktørerne, der begge er uddannede biologilærer, fortæller undervejs om landskabet og dyrelivet. I pausen er der tid til at finde spiselige vilde strandurter.
På turen tilbage, vil I forundres over, hvor nemt og sjovt, det har været at lære at ro kajak.
Læs mere og book plads.

Kajaktur rundt om Nekselø - 6 timer kr. 650 (i egen kajak:325,-).


Denne tur er en enestående mulighed, for at opleve den smukke lille Nekselø fra vandsiden. Vi starter fra Havnsø og ror ud til øen. Herfra går turen rundt om sydsiden, hvor vi kan se ind på de stejle skrænter med digesvaler. Vi ror i roligt tempo og nyder i fulde drag den smukke natur omkring os. Måske er vi heldige igen og ser som de sidst gange sæler der stikke hovederne nysgerrigtop af vandet.
Læs mere og book plads.

Solnedgangstur - 3,5 timer kr. 425/350.


Oplev en helt speciel sommeraften på fjorden. Vi mødes i KajakOasen og klæder om. Efter en kort introduktion, ror vi i stille tempo langs Lammefjordens bred, mens dagen går på hæld, og farver himmel og hav. De erfarne instruktørerne underviser dig i fremadstag, rundtag og andre teknikker til at styre kajakken , og fortæller om dyrelivet og naturhistorien i området. Der er så smukt og stille om aftenen, og det er rent magi at sidde i kajakken og glide lydløst gennem vandet. Vi går en tur på land og smager på de mange spiselige urter, der vokser på bredden.
Læs mere og book plads.

På planteindsamling og kajaktur i Lammefjorden- 4 timer


Lammefjorden er så smuk og uberørt.
På denne tur ror vi ud langs kysten, og tager på jagt efter spiselige urter og tang i geoparken. Det er fantastisk naturoplevelse at sidde på vandet i en kajak. De erfarne Instruktørerne vil lære jer at manøvre kajakkerne, og I vil opdage, at det er lettere og sjovere, end man tror. Instruktørerne, som også er biologilærere, fortæller også om dyre- og plantelivet og Geoparken.
I kajakkerne kan vi komme helt ind til en kyststrækning med mange lækre, spiselige strandplanter, og ude i det klare vand indsamler vi alger. Tilbage i KajakOasen, skal de tilberedes til salat og suppe eller stuvning. Dertil er der nybagt brød og hyldeblomstsaft.
Det bliver en totaloplevelse i de smukkeste omgivelser!
Læs mere og book plads.

Kom ud og ro i Geoparken - 2 timer kr. 300.


Her har du chancen for at komme ud og afprøve om kajak er noget for dig.
De erfarne instruktører tager sig godt af dig, så du på sikreste vis, kan få en fantastisk naturoplevelse. Det er helt specielt at sidde ude på vandet og være så tæt på naturen.
Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at ro kajak, og måske bliver du grebet af kajaklivet lige som så mange, andre er blevet de seneste år. Vi sejler stille langs kysten og undervejs vil instruktørerne, der også er biologilærere fortælle dig om geoparken, og de dyr og planter vi ser undervejs. En uforglemmelig oplevelse.
Læs mere og book plads.

Vil I ud som en gruppe?


Ønsker I at bestille en tur for en gruppe, så brug vores kontaktformular, så arrangerer vi gerne denne for jer. Eller ring på 40853165
Skal jeres firmaevent være en kajakoplevelse, så har vi også god erfaring i teambuildingsture!
Brug kontaktformularen, så er I godt på vej til en fantastisk kajakoplevelse.

Se vores samlede aktivitetskalender her
 

KURSER
Læs om vores kursustilbud og book plads

 

TURE
Læs om vores turudbud og book plads

 

EVENTS
Læs om vores events og book plads

 

OM KAJAKOASEN
Mød Susanne og Jesper og deres crew

 

REFERENCER
Historier fra tilfredse kunder

 

KONTAKT
Kontakt os - Find os - Giv et gavekort

 

UDLEJNING
Udlejning af kajak og kano og udstyr

 

VÆRD AT VIDE
Om vind, vejr og sikkerhed

 

GALLERI OG MEDIER
Se billeder, videoer og artikler